Langsam gekochtes Rezeptbuch (Olivia Andrews)

24,95 
Delivery on 9 dezember
Nicht auf Lager
Versand & Lieferung
Zahlungsmöglichkeiten



Schnelle und zuverlässige Lieferung

Kostenloser Versand ab 49 €

Weitere Informationen

Langsam gekochtes Rezeptbuch

Slow Cooked enthält 100 Rezepte, die im Slow Cooker, auf dem Herd oder im Ofen zubereitet werden können. Jedes Rezept bietet zwei Variationen in der Zubereitung: im Slow Cooker und alternativ auf dem Herd oder aus dem Ofen. Dies macht Slow Cooked zu einem sehr praktischen Kochbuch und für jeden geeignet, unabhängig davon, ob Sie einen Slow Cooker besitzen oder nicht.

Machen Sie ein köstlich duftendes Curry oder einen langsam gekochten Schweinebauch in Karamellsauce und einen Feigen-Haselnuss-Pudding mit dunkler Schokolade. Von Suppe, dem ultimativen Bolognese, vegetarischen Eintopf bis süß. Slow Cooked bietet 100 internationale Gerichte, die für jeden Haushalt leicht zuzubereiten sind.

Eigenschaften

Sprache : Niederländisch
Bindemethode : Taschenbuch
Erscheinungsdatum : Januar 2016
Auflage : 1. Auflage
Abmessungen : 25,6 x 20,1 x 2,8 cm
Seitenzahl : 240 Seiten
Abbildungen : Mit Abbildungen
ISBN13 : 9789461431400
Verfasser : Olivia Andrews
Herausgeber : Good Cook BV
Übersetzt von : Amerins Moss

Produkt Code
210034
EAN
9789461431400
Marke
Bücher
Art des Produkts
Bücher
Gewährleistung
2 Jahr
Ähnliches finden
5/5
5 out of 5
1 review
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
Toos Verhoeven-van Raamsdonk (boek recensie)
5/5
Kommentar
In een slowcooker wordt een gerecht tussen 3-10 uur op lage temperatuur gegaard. De pan schakelt dan meestal automatisch uit en houdt het voedsel warm. Ideaal voor wie 's avonds na een dag werken meteen aan tafel wil. Dit boek geeft veel recepten: favorieten van de auteur, soep, stoof- en ovenschotels, vleesgerechten, currygerechten, vegetarische gerechten, voor het weekend, en zoet. Het zijn bekende en minder bekende gerechten uit heel de wereld, vooral ook uit Oost- en Zuidoost-Azië, India en Zuid-Amerika. Er worden verse ingrediënten gebruikt, peulvruchten zelf gekookt enzovoort. Ook voor wie geen slowcooker heeft, is dit boek geschikt: bij elk recept ook de versie voor op het fornuis of in de oven. Met smakelijke gerechtfoto's. De hoeveelheden vlees zijn aan de hoge kant: ca. 200 gr per persoon. De kruiding daarentegen is wat voorzichtig. Gericht op thuiskoks met ervaring; bijgerechten worden wel genoemd, maar zonder recepten. De vertaler lijkt niet erg thuis in koken. De meeste recepten zijn voor 4-6 flinke eters. Met register.
Geschäft und Adresse
Working hours
Telefon
Verfügbarkeit
Capelle aan den IJssel
Ausstellungsraum
Molenbaan 7, 2908LL Capelle aan den IJssel
09:00 - 17:00
+31853012306
Nicht auf Lager
Nieuwveen
Monta Nieuwveen Niederlande (nur Abholung)
Schoterhoek 2, 2441 LD, Nieuwveen
09:00 - 17:00
+31853012306
Nicht auf Lager

Interessant für Sie

Produktbewertungen
5/5
5 out of 5
1 review
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
Toos Verhoeven-van Raamsdonk (boek recensie)
5/5
Kommentar
In een slowcooker wordt een gerecht tussen 3-10 uur op lage temperatuur gegaard. De pan schakelt dan meestal automatisch uit en houdt het voedsel warm. Ideaal voor wie 's avonds na een dag werken meteen aan tafel wil. Dit boek geeft veel recepten: favorieten van de auteur, soep, stoof- en ovenschotels, vleesgerechten, currygerechten, vegetarische gerechten, voor het weekend, en zoet. Het zijn bekende en minder bekende gerechten uit heel de wereld, vooral ook uit Oost- en Zuidoost-Azië, India en Zuid-Amerika. Er worden verse ingrediënten gebruikt, peulvruchten zelf gekookt enzovoort. Ook voor wie geen slowcooker heeft, is dit boek geschikt: bij elk recept ook de versie voor op het fornuis of in de oven. Met smakelijke gerechtfoto's. De hoeveelheden vlees zijn aan de hoge kant: ca. 200 gr per persoon. De kruiding daarentegen is wat voorzichtig. Gericht op thuiskoks met ervaring; bijgerechten worden wel genoemd, maar zonder recepten. De vertaler lijkt niet erg thuis in koken. De meeste recepten zijn voor 4-6 flinke eters. Met register.

Interessant für Sie