Toos Verhoeven-van Raamsdonk (boek recensie)
- Kommentar
In een slowcooker wordt een gerecht tussen 3-10 uur op lage temperatuur gegaard. De pan schakelt dan meestal automatisch uit en houdt het voedsel warm. Ideaal voor wie 's avonds na een dag werken meteen aan tafel wil. Dit boek geeft veel recepten: favorieten van de auteur, soep, stoof- en ovenschotels, vleesgerechten, currygerechten, vegetarische gerechten, voor het weekend, en zoet. Het zijn bekende en minder bekende gerechten uit heel de wereld, vooral ook uit Oost- en Zuidoost-Azië, India en Zuid-Amerika. Er worden verse ingrediënten gebruikt, peulvruchten zelf gekookt enzovoort. Ook voor wie geen slowcooker heeft, is dit boek geschikt: bij elk recept ook de versie voor op het fornuis of in de oven. Met smakelijke gerechtfoto's. De hoeveelheden vlees zijn aan de hoge kant: ca. 200 gr per persoon. De kruiding daarentegen is wat voorzichtig. Gericht op thuiskoks met ervaring; bijgerechten worden wel genoemd, maar zonder recepten. De vertaler lijkt niet erg thuis in koken. De meeste recepten zijn voor 4-6 flinke eters. Met register.
Wir glauben an exzellenten, persönlichen Service mit Fachwissen. Deshalb sind wir stolze Mitglieder des einzigen ernsthaften Qualitätszeichens für Webshops in den Niederlanden: Thuiswinkel Waarborg.
Zeigen Sie Hunderte unabhängiger Bewertungen an: Kiyoh, Facebook und Google.
Alle auf unserer Website genannten Preise enthalten die gesetzliche Mehrwertsteuer.