Caso Dry age kast met compressortechniek
Droog rijpen is het oudste droogrijpingsproces voor vleesrijping. Het vlees wordt gerijpt bij een bepaalde vochtigheid en temperatuur en wordt gebruikt om de bijzonder delicate en aromatische smaak te ontwikkelen. Het proces wordt ook gebruikt om kaas en ander voedsel te laten rijpen. Het doel van rijping is om de smaak van het voedsel te intensiveren en verder te ontwikkelen.
CASO Design professionele rijpingskasten met compressortechnologie - een echte musthave voor alle fijnproevers en steakliefhebbers!
Met de hoogwaardige professionele rijpingskasten uit de DryAged Master productserie is CASO Design erin geslaagd om de perfecte voorwaarden te creëren voor het traditionele dry aging proces, zowel voor de commerciële sector als in particuliere huishoudens. Dankzij uitgekiende techniek zijn de rijpkasten van CASO Design bijzonder gebruiksvriendelijk en hebben ze alleen een stopcontact nodig om hun werk te doen. Perfect om thuis culinaire dry-aged specialiteiten precies naar wens te maken.
Exclusieve alleskunner
Huis verouderd. Precies naar jouw smaak. - Met de CASO Design DryAged Master kunt u uw vlees het hoogste niveau van verfijning geven met behulp van de traditionele methode van droge rijping die bekend staat als droge veroudering. De professionele bewaarkast is ook geschikt voor het nabewerken, bewaren of presenteren van worst, ham, wild, kaas, wijn en nog veel meer.
Nauwkeurig instelbare luchtvochtigheid
Ook de luchtvochtigheid in de DryAged Master is nauwkeurig te regelen. Dit kan worden ingesteld tussen 50 - 85% met behulp van het touch-bedieningspaneel. Dankzij de geïntegreerde H20-voorraadtank is dit zelfs mogelijk zonder aansluiting op de waterleiding of kraan.
Nauwkeurige temperatuurregeling
De elektronische temperatuurregeling van de exclusieve professionele rijpingskast van CASO Design garandeert nauwkeurige regeling en constant temperatuurbehoud, nauwkeurig tot op 1 °C. De temperatuur is instelbaar van 2 - 14 °C in stappen van 1 °C.
Perfecte UV-bescherming
Dankzij de hoogwaardige glazen deur met RVS frame en 3-laags UV-glas is de waardevolle inhoud van de DryAged Master optimaal beschermd tegen schadelijk UV-licht. Met het geïntegreerde slot kan de glazen panoramadeur indien nodig worden vergrendeld.
Altijd hygiënisch schoon
Uw premium vlees rijpt onder perfect hygiënische omstandigheden in de DryAged Master van CASO Design tot het de gewenste rijpheid heeft bereikt. Dankzij het geïntegreerde actieve koolstoffilter, het antibacteriële UV-licht en de intelligente luchtstroom krijgen schadelijke bacteriën en ziektekiemen geen kans.
Professionele accessoires van hoge kwaliteit
De levering van de DryAged Master is inclusief diverse roosters en een ophangframe met RVS vleeshaken. Met de meegeleverde accessoires kunnen bijvoorbeeld grote stukken vlees op het bot worden gehangen of op een van de meegeleverde roosters worden gelegd.
Kenmerken:
- Hoogwaardige rijpingskast met compressortechnologie
- Voor het bewaren, presenteren en rijpen van hoogwaardig vlees
- Bruikbaar volume van 380 liter
- Temperatuur elektronisch instelbaar van 2 - 14 °C (in stappen van 1 °C)
De maximaal bereikbare temperatuur in het apparaat mag niet significant hoger zijn dan de omgevingstemperatuur op de plaats van opstelling
- Luchtvochtigheid binnenshuis instelbaar van 50 - 85 %
- Actieve ventilatoren voor een zeer gelijkmatige temperatuur
- Intuïtieve bediening via het touch-bedieningspaneel
- 3-laags UV-glas
- Afsluitbaar met geïntegreerd slot
- Schakelbare binnenverlichting
- Schakelbaar, antibacterieel UV-licht
- Met ingebouwd actief koolfilter
- Incl. Rekken en hangers met vleeshaken (gemaakt van RVS)
Handleiding (691_manual_20211126.pdf, 2,490 Kb) [Download]