Auteur
Andreas Till
Bereidingstijd
8 minuten
Infusion Coffee Rum (vacuüm):
6 koffiebonen (Arabica)
1/2 biologische sinaasappelschil
1/2 limoenschil
1 kruidnagel
500 ml El Dorado Rum 12 jaar oud
Cocktail:
5 cl Coffee Rum
1 cl van Dubonnet
2 cl Cocchi Vermouth van Torino
1 streepje Fee Brother's Orange Bitters
1 streepje Angostura Bitters
1 cl Pierre Ferrand Dry Curacao
1/2 cl vers limoensap
Garneer:
sinaasappelschil
voorbereiding
Infusion Coffee Rum:
Plaats alle ingrediënten in een vacuümzak en kook 8 minuten in een vacuümbad bij 60 ° C. Koel de rum in een ijswaterbad en filter met een papieren filter.
Cocktail:
Giet alle ingrediënten in een mengglas met ijsblokjes, meng koud en zeef in wijnglas met suiker en ijsblokjes. Voor de suikerrand bevochtigt u de buitenrand van het glas met een sinaasappelpartje of schijfje en draai door suiker.
Pers een sinaasappelschil en giet in het glas.
Dit recept werd vriendelijk door Andreas Till tot onze beschikking gesteld.
We believe in excellent, personal customer service with a practical knowledge of our products. We are proudly certified by the highest standards for online shops by Thuiswinkel Waarborg.
Read hundreds of glowing reviews from our happy cusomers on Kiyoh, Facebook en Google.
All prices include VAT.