Sous Vide Infused Mojito

08-12-2018
Sous Vide Infused Mojito

Auteur:

Elizabeth Kearney

Bereidingstijd:

4 hours

Ingrediënten

  • 750 ml rum
  • 4 middelgrote stengels citroengras - licht gekneusd (gebruik keukenhamer)
  • 4 kaffir limoenblaadjes
  • Schil van 1 limoen
  • Sap van 1 limoen
  • 3 middelgrote takjes verse muntblaadjes
  • Sodawater

Voorbereiding

  1. Verwarm je sous vide waterbad voor op 57 ° C.
  2. Plaats alle ingrediënten in een vacuümzak en sluit volledig af met het verwijderen van zoveel mogelijk lucht. Dompel onder in een sous vide waterbad en kook 4 uur lang.
  3. Verwijderen uit water en volledig afkoelen. Beste indien gekoeld.

Tip: Sous vide "Asian Infused" Mojito Giet 1½ oz infused rum over ijs en vul aan met sodawater. Voeg een paar takjes munt, een schijfje limoen en een steeltje citroengras toe voor garnering. Serveer en geniet ervan!