Write a review

Gevacumeerd koken onder druk (Thomas Keller, Under Pressure)

39,99
Out of stock
Shipment & Delivery
Payment methods



Fast, reliable delivery throughout Europe

Free shipping from €49 in the Netherlands & Belgium




Excellent support and warranty

Questions? Call or e-mail us!

More information

Gevacumeerd koken onder druk (Thomas Keller)

The world's best book on sous vide cooking, written by 3-star chef Thomas Keller, known in English as "Under Pressure").
Top chef Thomas Keller reveals the secrets of cooking under vacuum in his beautiful book Sous-vide. This way of cooking, in which flavors and textures are optimally preserved, is now also available to the enthusiastic amateur chef. By vacuuming meat, fish and vegetables and then letting them cook at a constant temperature, you can achieve results that were not possible before. Even the toughest piece of meat becomes tender and culinary attractive in this way!

Written in Dutch.

 

Product code
910004
EAN
9789045212364
Brand
Books
Product type
Books
Warranty
2 year
Find similar
5/5
5 out of 5
1 review
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
Appeldesem
5/5
Comment
Prachtig boek over voedselbereiding. Alle ins en outs van gevacumeerd koken onder druk worden duidelijk en helder beschreven in dit boek. Van toepassen van hygiëne tot presentatie van gerechten op het bord, de zeer duidelijke beschrijving van receptuur en een uitgebreide index geven een enorme bron van inspiratie ook voor de thuiskok. Prachtige foto's maken dit boek een must have voor zowel de professional als de hobbykok.
Store and address
Working hours
Phone
Availability
Capelle aan den IJssel
Showroom
Molenbaan 7, 2908LL Capelle aan den IJssel
09:00 - 17:00
+31853012306
Out of stock
Nieuwveen
Monta Nieuwveen Netherlands (Pick-up only)
Schoterhoek 2, 2441 LD, Nieuwveen
09:00 - 17:00
+31853012306
Out of stock

Interesting for you

Product reviews
5/5
5 out of 5
1 review
5 stars
100%
4 stars
0%
3 stars
0%
2 stars
0%
1 star
0%
Appeldesem
5/5
Comment
Prachtig boek over voedselbereiding. Alle ins en outs van gevacumeerd koken onder druk worden duidelijk en helder beschreven in dit boek. Van toepassen van hygiëne tot presentatie van gerechten op het bord, de zeer duidelijke beschrijving van receptuur en een uitgebreide index geven een enorme bron van inspiratie ook voor de thuiskok. Prachtige foto's maken dit boek een must have voor zowel de professional als de hobbykok.

Interesting for you

  • Alternative products