Vlees- en visgerechten
Mooie gerechten met mals vlees en heerlijke vis. Volg de stappen en verbluf je familie en vrienden met de lekkerste gerechten.
Auteur Danilo Ange Kooktijd 27 minuten Ingrediënten Sous vide appel: 400 gram Golden Delicious appels 80 gram kristalsuiker 1 vanillestokje Sous vide mousse: 3 deciliter melk 3 deciliter room 1 kaneelstokje 6 eierdooiers 90 gram kristalsuiker Bladerdeeg:...
Auteur Heiko Antoniewicz Kooktijd 18 minuten Ingrediënten Sous vide zalm 400 gram zalmfilet zonder graten en huid 40 milliliter koolzaadolie of zonnebloemolie De schil van 1 citroen Zout Komkommer 2 komkommers 1 klein bosje dille De schil en het sap van 1 limoen 2...
Auteur Heiko Antoniewicz Voorbereidingstijd 30 minuten Kooktijd 2 uur Ingrediënten 4 plakjes vlees voor het maken van runderrollade 4 eetlepels middelpittige mosterd 2 grote augurken 1 eetlepel spekblokjes 1 middelgrote ui, fijn gesneden 1 theelepel verse majoraanblaadjes...
Auteur: Elizabeth Kearney Bereidingstijd: 4 hours Ingrediënten 750 ml rum 4 middelgrote stengels citroengras - licht gekneusd (gebruik keukenhamer) 4 kaffir limoenblaadjes Schil van 1 limoen Sap van 1 limoen 3 middelgrote takjes verse muntblaadjes Sodawater Voorbereiding...
Auteur Andreas Till Bereidingstijd 8 minuten Ingrediënten Infusion Coffee Rum (vacuüm): 6 koffiebonen (Arabica) 1/2 biologische sinaasappelschil 1/2 limoenschil 1 kruidnagel 500 ml El Dorado Rum 12 jaar oud Cocktail: 5 cl Coffee Rum ...
Auteur Heiko Antoniewicz Voorbereidingstijd 30 minuten Kooktijd 1 uur & 40 minuten Ingrediënten Sousvide hertenzadel: 480 gram hertenzadel, schoongemaakt 1 bosje platte peterselie, Zout en verse peper uit de molen 8 pimentkorrels 50 gram boter ...