Auteur
Danilo Ange
Kooktijd
27 minuten
Sous vide appel:
Sous vide mousse:
Bladerdeeg:
Garnering:
Sous vide appel:
Schil de appels en verwijder het klokhuis, snijd ze dan in partjes en doe ze samen met de kristalsuiker en de vanille in een sous vide vacuümzak. Als de zak goed dicht zit dompel je deze volledig onder in het waterbad en kook je het gedurende 12 minuten bij 60° C sous vide gaar.
Laat het daarna goed afkoelen.
Sous vide mousse:
Klop de eierdooiers met de suiker goed los en voeg de room en de melk toe. Doe dit mengsel dat samen met de kaneel in een vacuümzak. Verzegel de zak goed en dompel het onder in het sous vide waterbad.
Laat het dan 15 minuten op 92° C sous vide koken.
Laat daarna het mengsel afkoelen. Haal het door een zeef en giet de room in een sifon met een gaspatroon. Bewaar het in de koelkast.
Bladerdeeg:
Rol het bladerdeeg uit en snijd er schijfjes van 10cm van. Leg het vervolgens op een bakplaat en bak het op 190° C voor 20 minuten in de oven.
Garnering:
Leg het bladerdeeg op de serveerschaaltjes; voeg de appels toe en maak het af met de kaneelcrème, de pijnboompitten en de rozijnen.
Dit recept wordt u aangeboden door Danilo Ange.
We believe in excellent, personal customer service with a practical knowledge of our products. We are proudly certified by the highest standards for online shops by Thuiswinkel Waarborg.
Read hundreds of glowing reviews from our happy cusomers on Kiyoh, Facebook en Google.
All prices include VAT.