Auteur
Heiko Antoniewicz
Kooktijd
2 uur en 30 minuten
Sous vide ossenhaas
Sous vide wortelen
Sous vide aardappelen
Sous vide ossenhaas
Trek alle ingrediënten samen in een zak vacuüm en kook het gedurende 25 minuten bij 85° C sous vide in een XXX sous vide waterbad.
Haal alles daarna uit de sous vide zak en laat het in een pan glaceren.
Sous vide wortelen
Schil de wortels en snijd ze in staafjes met een diameter van 0,5 cm. Trek alle ingrediënten samen vacuüm in een zak en laat ze 45 minuten in een sous vide waterbad van 85° C koken.
Doe dan de wortelen in een braadpan en verwarm ze. Laat de vloeistof snel inkoken en de wortels glazuren. Voeg indien nodig nog wat meer zout toe.
Sous vide aardappelen
Was de aardappelen en snijd ze ongeschild. Trek dan de aardappelen met het water, het zout en de rozemarijn vacuüm in een zak. Kook ze in 65 minuten op 65° C in het sous vide waterbad gaar en haal ze dan uit de zak. Giet het water af en bak ze in een pan met olijfolie tot ze goudbruin zijn. Voeg indien gewenst de rozemarijn en meer zout toe.
We raden je aan om dit gerecht met een donkere jus of met boter te serveren.
Dit recept wordt u aangeboden door Heiko Antoniewicz.
We believe in excellent, personal customer service with a practical knowledge of our products. We are proudly certified by the highest standards for online shops by Thuiswinkel Waarborg.
Read hundreds of glowing reviews from our happy cusomers on Kiyoh, Facebook en Google.
All prices include VAT.