Auteur
Andreas Miessmer
Voorbereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
60 minuten
Snijd de Romanesco broccoli in kleine roosjes, maak ze schoon, was ze grondig en droog ze goed af. Blancheer ze kort in gezout water en laat ze daarna in ijswater schrikken.
Leg de groenten naast elkaar in een kookbestendige zak, strooi de nootmuskaat er over, voeg de gezouten boter toe en verdeel alles goed over de Romanesco broccoli.
Vacumeer en kook de groenten gedurende 60 minuten op 80° C in het sous vide waterbad.
Laat het dan schrikken in ijswater. Om te serveren, verwarm je de broccoli opnieuw in de zak en bak je de roosjes daarna licht aan in een pan.
Dit recept wordt u aangeboden door Andreas Miessmer.
We believe in excellent, personal customer service with a practical knowledge of our products. We are proudly certified by the highest standards for online shops by Thuiswinkel Waarborg.
Read hundreds of glowing reviews from our happy cusomers on Kiyoh, Facebook en Google.
All prices include VAT.