Sous vide kookboek (Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis)

39,99
19,99
Vous économisez: 20,00
Only 2 in stock
Shipment & Delivery
Payment methods



Fast, reliable delivery throughout Europe

Free shipping from €49 in the Netherlands & Belgium




Excellent support and warranty

Questions? Call or e-mail us!

More information

Slow cooking of vacuum-packed foods at a low temperature

The sous vide cookbook extensively explains and substantiates the theory and basic principles of vacuum cooking (sous vide), introduces the necessary kitchen utensils and offers the perfect guideline for this top-class cooking technique with more than 60 creative recipe ideas.

A very extensive description of the background and techniques of sous vide cooking, with a lot of attention to hygiene.

From meat to dessert, basic recipes and a chapter on marinating under pressure, this book is full of tips to get started with sous vide cooking right away!

  • Dutch
  • Hardcover
  • 9789048309085
  • Pressure: 1
  • September 2013
  • 256 pages

Written in Dutch.

Code du produit
910002
EAN
9789048309085
Brand
Livres
garantie
2 year
Type de produit
Livres
Find similar
4.4/5
4.4 sur 5
Avis : 8
5 étoiles
38%
4 étoiles
63%
3 étoiles
0%
2 étoiles
0%
1 étoile
0%
Marcelput55
4/5
Commenter
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Weinig recepten
Lekker gegaard
Sven Gruters
5/5
Commenter
Het sous vide kookboek begint eerst met het beschrijven van diverse kooktechnieken en waarom sous vide een ideale mix is van diverse kooktechnieken. Daarna wordt er ingegaan op de techniek van sous vide.
Recepten zijn makkelijk te maken als je in het bezit bent van een vacumeermachine en een sous vide apparaat. Deze machines moet je wel hebben om met dit boek uit de voeten te kunnen. Meeste recepten in het boek bestaan uit 3 of 4 verschillende bereidingen die op het bord komen. Deze worden niet allemaal bereid via de sous vide kooktechniek, waardoor ze gelijktijdig klaar kunnen zijn en daarmee de opmaak van het bord makkelijker wordt.
Er staan diverse vlees-, vis-, groenten- en fruitrecepten in het boek om uit te proberen.
opperjopper
5/5
Commenter
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Verrassend
Is een kado voor mijn schoonzoon. Is kok. Was er maar wat blij mee.
joost013
4/5
Commenter
Voor mij als eigenaar/kok van een restaurant een interessant naslagwerk over een nieuwe kooktechniek en een ware inspiratiebron
onbekend
5/5
Commenter
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering

Zeer uitgebreide beschrijving van de achtergrond en techniek, precies wat ik zocht. Verder vooral veel verschillende recepten.
maarten
4/5
Commenter
Een goed ovezicht van sous-vide cooking met zeer aantrekkelijke recepten. Ik vond wat tegenstrijdige informatie met eerdere publicaties die ik over dit thema las.
YpeM
4/5
Commenter
Als je dit boek koopt dan heb je een sous vide apparaat gekocht. Waarschijnlijk een instapmodel net als ik. Waarschijnlijk ben je ook een home cook met ambitie.

Dit boek helpt je simpel op weg om het andere, sous vide, koken onder de knie te krijgen. Net als ieder andere techniek is het gewoon oefenen en waarom niet met lekkere recepten ?
GeNi57
4/5
Commenter
Een uitstekend boek met fraaie illustraties, de theorie van Sous Vide koken wordt goed belicht in begrijpelijke taal.
Een verrassend recept was het asperge recept.
Magasin et adresse
Heures de travail
Téléphoner
Disponibilité
Nieuwerkerk aan den IJssel
Showroom
's-Gravenweg 332A, 2911 BK Nieuwerkerk aan den IJssel
10:00 - 17:00
+31853012306
En stock
Nieuwveen
Monta Nieuwveen Netherlands (Pick-up only)
Schoterhoek 2, 2441 LD, Nieuwveen
09:00 - 17:00
+31853012306
Disponible si commandé

Interesting for you

Avis sur les produits
4.4/5
4.4 sur 5
Avis : 8
5 étoiles
38%
4 étoiles
63%
3 étoiles
0%
2 étoiles
0%
1 étoile
0%
Marcelput55
4/5
Commenter
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Weinig recepten
Lekker gegaard
Sven Gruters
5/5
Commenter
Het sous vide kookboek begint eerst met het beschrijven van diverse kooktechnieken en waarom sous vide een ideale mix is van diverse kooktechnieken. Daarna wordt er ingegaan op de techniek van sous vide.
Recepten zijn makkelijk te maken als je in het bezit bent van een vacumeermachine en een sous vide apparaat. Deze machines moet je wel hebben om met dit boek uit de voeten te kunnen. Meeste recepten in het boek bestaan uit 3 of 4 verschillende bereidingen die op het bord komen. Deze worden niet allemaal bereid via de sous vide kooktechniek, waardoor ze gelijktijdig klaar kunnen zijn en daarmee de opmaak van het bord makkelijker wordt.
Er staan diverse vlees-, vis-, groenten- en fruitrecepten in het boek om uit te proberen.
opperjopper
5/5
Commenter
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Verrassend
Is een kado voor mijn schoonzoon. Is kok. Was er maar wat blij mee.
joost013
4/5
Commenter
Voor mij als eigenaar/kok van een restaurant een interessant naslagwerk over een nieuwe kooktechniek en een ware inspiratiebron
onbekend
5/5
Commenter
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering

Zeer uitgebreide beschrijving van de achtergrond en techniek, precies wat ik zocht. Verder vooral veel verschillende recepten.
maarten
4/5
Commenter
Een goed ovezicht van sous-vide cooking met zeer aantrekkelijke recepten. Ik vond wat tegenstrijdige informatie met eerdere publicaties die ik over dit thema las.
YpeM
4/5
Commenter
Als je dit boek koopt dan heb je een sous vide apparaat gekocht. Waarschijnlijk een instapmodel net als ik. Waarschijnlijk ben je ook een home cook met ambitie.

Dit boek helpt je simpel op weg om het andere, sous vide, koken onder de knie te krijgen. Net als ieder andere techniek is het gewoon oefenen en waarom niet met lekkere recepten ?
GeNi57
4/5
Commenter
Een uitstekend boek met fraaie illustraties, de theorie van Sous Vide koken wordt goed belicht in begrijpelijke taal.
Een verrassend recept was het asperge recept.

Interesting for you

  • Alternative products