Hendi elektrische rookoven
De rookoven is ideaal voor het roken en bereiden van vis, vlees, ham en groenten. Gemaakt van roestvast staal met magnetisch sluitende dubbel geïsoleerde deur.
Temperatuur in te stellen via een thermostaat, geïntegreerde thermometer in de deur. Voorzien van een ventilatieopening aan de achterzijde. Wordt geleverd met 3 stuks 400x279mm roosters en beugel met 3 haken. Let op: gebruik alleen droge hout mot voor deze rookoven.
Cold Smoking: Roken op een temperatuur van 20-30 graden. Dit duurt tussen de 4 uur en 2 dagen, afhankelijk van de grootte van het product. Hierbij gaart het product niet.
Cool Smoking: Hetzelfde als koud roken maar met een temperatuur van 30-50 graden.
Hot Smoking: Dit is de meest gebruikte en makkelijkste methode. Gebruik een temperatuur tussen de 50-90 graden. De rooktijd ligt tussen de 1-8 uur. Het gebruikte product wordt zowel gegaard als gerookt.
Eigenschappen
- 220-240V, 50/60Hz, 1600W.
- Electrische rookoven met dubbellaags INOX stalen deur
- Ideaal om vlees, vis etc thuis te roken
- Handig handvat bovenop
- Thermometer met aanduiding van 50-300 graden
- Magnetische deursluiting
- Aan/uit knop op het apparaat
- Luchtafvoer achterop het apparaat
- Afneembare rubberen anti slip voetjes
- Waterbestendig snoer van 1,8m
- Spatwaterdicht (IPX4)
- Inclusief 3 roosters en 3 haken
Handleiding (Manual_238486_Smoke_oven_electric_Web.pdf, 996 Kb) [Download]