Vlees roken

19,99
18,01
Je bespaart: 1,98
Rond Vrijdag in huis
Niet op voorraad
Verzending & bezorging
Betaalmethoden



Voordelige, snelle bezorging

Gratis levering vanaf €49




Uitstekende service & volledige garantie

Vragen? Bel of e-mail ons!

Meer informatie

Vlees roken

De nieuwe manier om te barbecueën met rook! Combineer precisie met alchemie en produceer het lekkerste, meest malse vlees dat u ooit heeft geproefd.

Met meer dan 50 fantastische recepten voor het roken van rundvlees, varkensvlees, gevogelte en zeevruchten van de bekroonde Texaanse pitmaster Will Fleischman.
Met deskundig advies voor het kiezen van de juiste rookoven en houtsoorten, het reguleren van de hitte en het maken van heerlijke rubs en sauzen.
Met recepten en instructies die stapsgewijs worden uitgelegd om de technieken te leren die u nodig heeft om als een echte professional te kunnen roken, of u nu een gewone barbecue of speciale rookoven gebruikt.

Productcode
910014
EAN
9789048314423
Merk
Boeken
Garantie
2 jaar
Zoek alternatieven

Geen beoordelingen gevonden

Winkel en adres
Werkuren
Telefoon
Voorraad
Capelle aan den IJssel
Showroom
Molenbaan 7, 2908LL Capelle aan den IJssel
09:00 - 17:00
+31853012306
Niet op voorraad
Nieuwveen
Monta Nieuwveen (Enkel pick-up)
Schoterhoek 2, 2441 LD, Nieuwveen
09:00 - 17:00
+31853012306
Niet op voorraad

Interessant voor jou

Product reviews

Geen beoordelingen gevonden

Interessant voor jou

  • Alternatieven