Toos Verhoeven-van Raamsdonk (boek recensie)
- Reactie
In een slowcooker wordt een gerecht tussen 3-10 uur op lage temperatuur gegaard. De pan schakelt dan meestal automatisch uit en houdt het voedsel warm. Ideaal voor wie 's avonds na een dag werken meteen aan tafel wil. Dit boek geeft veel recepten: favorieten van de auteur, soep, stoof- en ovenschotels, vleesgerechten, currygerechten, vegetarische gerechten, voor het weekend, en zoet. Het zijn bekende en minder bekende gerechten uit heel de wereld, vooral ook uit Oost- en Zuidoost-Azië, India en Zuid-Amerika. Er worden verse ingrediënten gebruikt, peulvruchten zelf gekookt enzovoort. Ook voor wie geen slowcooker heeft, is dit boek geschikt: bij elk recept ook de versie voor op het fornuis of in de oven. Met smakelijke gerechtfoto's. De hoeveelheden vlees zijn aan de hoge kant: ca. 200 gr per persoon. De kruiding daarentegen is wat voorzichtig. Gericht op thuiskoks met ervaring; bijgerechten worden wel genoemd, maar zonder recepten. De vertaler lijkt niet erg thuis in koken. De meeste recepten zijn voor 4-6 flinke eters. Met register.
Wij geloven in uitstekende, persoonlijke service met kennis van zaken. Daarom zijn wij trots lid van het enige serieuze keurmerk voor webshops in Nederland:Thuiswinkel Waarborg.
Bekijk honderden onafhankelijke beoordelingen: Kiyoh, Facebook en Google.
Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief btw.