Voedsel drogen met een voedseldroger is leuk!
Het boek Koken met gedroogd voedsel is een echt kookboek voor de liefhebber van voedsel drogers. Naast je gedroogde groenten, fruit en kruiden heb je ook verse ingrediënten nodig zoals melk, bloem, yoghurt, aardappelen, pasta, vlees en vis.
- Heb je altijd al gezond willen eten zonder al die dure ingrediënten te moeten kopen in een speciaalzaak?
- Wil je geld besparen door goedkoop (bio)seizoengroenten en fruit te kopen? Wil je geen voedsel meer weggooien?
- Ben je de gelukkige bezitter van een moestuin?
- Moet of wil je glutenvrij eten?
- Ben je vegetariër?
- Wil je niet elke dag naar de winkel om verse groenten en fruit te kopen?
- Wil je gemakkelijk koken omdat alle ingrediënten gedroogd in je voorraadkast staan?
- Heb je een voedseldroger maar weet je niet welke gerechten je met gedroogde groenten, fruit en kruiden kunt maken?
Dan is dit kookboek echt iets voor jou!
Het boek bevat meer dan 130 beproefde recepten voor elke dag. Drankjes, smoothies, sapjes en cocktails, hapjes, sauzen,ontbijt- en lunchgerechten, soepen, kruidenboter, hoofd-en bijgerechten, groenten, nagerechten en desserts.
Naast je gedroogde groenten, fruit en kruiden heb je ook verse ingrediënten nodig zoals melk, bloem, yoghurt, aardappelen, pasta, vlees en vis.
Het boek is dan ook een echt kookboek en geen boek dat uitsluitend gebruik maakt van gedroogde ingrediënten.
Maar ook de backpacker of bergwandelaar kan volop ideeën opdoen!