Door de special dry-aging techniek zijn de steaks uitzonderlijk mals en aromatisch. In de Verenigde Staten is het entrecote dat op de botten rijpt al decennia lang een cultus. De droge rijping van het vlees is de oudste vleesrijpmethode. Hier wordt het vlees gedurende een bepaalde periode aan het bot gehangen bij een gecontroleerde temperatuur en vochtigheid.
De CASO Dry Aged Cooler heeft zowel een bijzonder fijn instelbare airconditioningtechnologie als een zeer hoogwaardige afwerking: een "must have" voor puur genot voor vleesliefhebbers.
Hoge kwaliteit dry-aging cabinet met compressor technology
- Hoogwaardige dry aging kast met compressortechnologie
- Actieve ventilator voor een zeer gelijkmatige temperatuur
- Voor het bewaren en rijpen van vlees van goede kwaliteit
- UV-bestendig isolatieglas
- Uitstekende thermische isolatie voor het meest energiezuinig consumptie
- Temperatuur elektronisch instelbaar tussen 2 en 8 °C
- Inwendige luchtvochtigheid instelbaar van 50-85%
- Uitneembaar waterreservoir met waterpeilbewaking
- Aansluitbare binnenverlichting
- Aansluitbaar, antibacterieel UV-licht
- Roosters en haken van roestvrij staal
- Erg stil (nauwelijks geluid)
- Tijdloos design met elegant RVS front en ergonomische handgreep
- Inclusief duurzaam waterfilter
Specificaties
- Vermogen: 60W
- Energieklasse: A
- Energieverbruik: 0,44kWh per 24 uur
- Afmetingen interieur (BxHxD): 310x480x370 mm
- Afmetingen (BxHxD) zonder handvat: 395x875x545 mm
- Afmetingen (BxHxD) met handvat: 395x875x585 mm
Handleiding Caso Dry Age rijpingskast (mnaual-caso-design-688-dry-aged-cooler.pdf, 1,375 Kb) [Download]
Guidebook Caso Dry Age rijpingskast (Ratgeber_Dry-Aged_Cooler_ENGLISCH.PDF, 1,592 Kb) [Download]