Bereidingstijd
8 minuten
Infusion Coffee Rum (vacuüm):
Cocktail:
Garnering:
Infusion Coffee Rum:
Plaats alle ingrediënten in een vacuümzak en kook 8 minuten in een waterbad op 60 °C. Koel de rum in een ijswaterbad en filter met een papieren filter.
Cocktail:
Giet alle ingrediënten in een mengglas met ijsblokjes, meng koud en zeef in wijnglas met suiker en ijsblokjes. Voor de suikerrand bevochtig de buitenrand van het glas met een sinaasappelpartje of schijfje en draai door suiker.
Pers een sinaasappelschil en giet in het glas.
Dit recept werd vriendelijk door Andreas Till tot onze beschikking gesteld.
Wij geloven in uitstekende, persoonlijke service met kennis van zaken. Daarom zijn wij trots lid van het enige serieuze keurmerk voor webshops in Nederland:Thuiswinkel Waarborg.
Bekijk honderden onafhankelijke beoordelingen: Kiyoh, Facebook en Google.
Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief btw.