1 uur en 30 minuten
Vacumeer de pompoen, ui en knoflook samen met zout, peper, en komijn in een zak die bestand is tegen sous-vide koken. Stel de sous-vide in op 85°C en kook de pompoenmix gedurende 1,5 uur.
Als de pompoen zacht is, haal de zak eruit en pureer de inhoud met een staafmixer of blender. Voeg de groentebouillon en kokosmelk (of room) toe en mix tot je een gladde soep hebt. Warm de soep vervolgens nog even op in een pan en breng op smaak met extra zout en peper. Garneer met verse kruiden naar keuze.
Sous-vide zorgt ervoor dat de pompoen perfect gaar wordt en de soep een volle smaak en zachte textuur krijgt.
Wij geloven in uitstekende, persoonlijke service met kennis van zaken. Daarom zijn wij trots lid van het enige serieuze keurmerk voor webshops in Nederland:Thuiswinkel Waarborg.
Bekijk honderden onafhankelijke beoordelingen: Kiyoh, Facebook en Google.
Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief btw.