Voorbereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
60 minuten
Snijd de Romanesco broccoli in kleine roosjes, maak ze schoon, was ze grondig en droog ze goed af. Blancheer ze kort in gezout water en laat ze daarna in ijswater schrikken.
Leg de groenten naast elkaar in een kookbestendige zak, strooi de nootmuskaat er over, voeg de gezouten boter toe en verdeel alles goed over de Romanesco broccoli.
Vacumeer en kook de groenten gedurende 60 minuten op 80° C in het sous vide waterbad.
Laat het dan schrikken in ijswater. Om te serveren, verwarm je de broccoli opnieuw in de zak en bak je de roosjes daarna licht aan in een pan.
Dit recept wordt u aangeboden door Andreas Miessmer.
Wij geloven in uitstekende, persoonlijke service met kennis van zaken. Daarom zijn wij trots lid van het enige serieuze keurmerk voor webshops in Nederland:Thuiswinkel Waarborg.
Bekijk honderden onafhankelijke beoordelingen: Kiyoh, Facebook en Google.
Alle genoemde prijzen op onze website zijn inclusief btw.