De Bartscher Sous Vide Water Oven 14 liter mag in geen enkele professionele keuken ontbreken
Meer weten over sous-vide? Lees hier ons uitgebreide artikel.
De Sous-vide Vacuummachine (vacuum koken) maakt een behoedzame en aromatische bereiding mogelijk voor de hoogste gastronomie-eisen: gering kookverlies dankzij de perfect constante temperatuur en de gelijkmatige warmteverdeling. De flexibele manier om etenswaren voor te bereiden voor professioneel langdurig gebruik met een optimale keukenbelasting buiten de piekuren, zoals bij catering of a-la-carte-restaurants.
De Bartscher Sous-vide Vacuummachine 14L overtuigt door de compacte uitvoering, de eenvoudige bediening en de eenvoudige reiniging van de bak van 2/3 GN-formaat.
Kenmerken
- CNS 18/10
- Bak: 2/3 GN, 200 mm diep, capaciteit: 14 liter
- Temperatuurbereik: 25 °C tot 85 °C
- Gekalibreerde temperatuurinstelling via PID-regelaar,
- exact in stappen van 0,1 °C
- Temperatuurinstelling naar keuze ook via kerntemperatuursensor mogelijk
- (kerntemperatuursensor optioneel verkrijgbaar, Bartscher art.-nr 292045)
- Akoestische timer tot 99 uur
- Digitaal display voor programmeerbare tijdsinstelling in stappen van 1 minuut
- Droogloopbescherming tegen oververhitting
- Vermogen: 1 kW / 230 V 50 Hz
- Afmetingen: B 373 x D 485 x H 250 mm
Handleiding (Handleiding.pdf, 1,036 Kb) [Download]
Datablad (Datablad.pdf, 341 Kb) [Download]
Elektrisch schema (Elektrisch_schema.pdf, 316 Kb) [Download]