Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter)

De grote 20 liter variant met kraan van Hendi's culinair sous-vide kooksysteem waarbij vacuum verpakt voedsel op zeer constante en exacte temperatuur wordt gegaard. Ideaal voor à la carte restaurants, slagers, catering, kantines, enzovoorts. Uitermate geschikt voor voorbereiding buiten de piekuren. Consistent hoogwaardig resultaat. Hoge precisiethermostaat exact (0,1°C) regelbaar van 45-95°C. Behuizing volledig gemaakt van chroomstaal. Compleet met 6-vaks roestvrijstalen inzet en deksel. Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten met meegeleverde deksel voorzien siliconen afsluitrand.

499,00
409,00
Je bespaart: 90,00
Volumekorting:
Aantal
2+
4+
6+
Prijs
404,91
400,82
396,73
 
Kopen
Kopen
Kopen
Nog maar 1 op voorraad
Verzending & bezorging
Betaalmethoden

Af te halen in
Rotterdam




Voordelige, snelle bezorging

Gratis levering vanaf €49




Uitstekende service & volledige garantie

Vragen? Bel of e-mail ons!

Meer informatie

Het Hendi Sous Vide Systeem GN1/1 is ideaal voor a la carte restaurants en andere veeleisende professionals

Alternatief: Hendi sous-vide waterbad GN2/3 (13 liter) zonder aftapkraantje.

De grote 20 liter variant met kraan van Hendi's culinair sous-vide kooksysteem waarbij vacuum verpakt voedsel op zeer constante en exacte temperatuur wordt gegaard. Ideaal voor   la carte restaurants, slagers, catering, kantines, enzovoorts. Uitermate geschikt voor voorbereiding buiten de piekuren. Consistent hoogwaardig resultaat. Hoge precisiethermostaat: exact (0,1°C) regelbaar van 45-95°C. Behuizing volledig gemaakt van chroomstaal. Compleet met 6-vaks roestvrijstalen inzet en deksel. Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten met meegeleverde deksel voorzien van siliconen afsluitrand.

Dit product wordt ook verkocht onder het merk Grand Cuisine en is exact hetzelfde als de Grand Cuisine GN1/1 sous-vide wateroven.

Hoog volume culinair koken is eenvoudig en betaalbaar met sous-vide. Het stroomverbruik bij koud water, dat tot 63°C opgewarmd en 24 uur lang gebruikt wordt, bedraagt slechts 2,9 kW! Door de vacuümverpakking, de langzame kookmethode en de warmteoverdracht rondom van het water op het levensmiddel wordt de groei van bacteriën verminderd. De zouten, de eigen smaak en de sappigheid blijven behouden! Meer weten over sous-vide? Lees hier ons uitgebreide artikel.

Kenmerken van de Hendi sous-vide Sousvichef GN1/1 (20 liter)

  • Hoge precisiethermostaat
  • Temperatuurnauwkeurigheid: 0,1°C
  • Temperatuurbereik: instelbaar 45 - 95°C
  • Volume: 20 liter
  • Gastronorm 1/1
  • Kraantje aan buitenzijde voor eenvoudig legen
  • Culinair kooksysteem waarbij voedsel verpakt in plastic vacuüm zakken middels een precies gecontroleerde temperatuur gegaard wordt
  • Ideaal voor   la carte restaurants
  • Uitermate geschikt voor voorbereiding buiten de piekuren
  • Consistent hoogwaardig resultaat
  • Behuizing volledig gemaakt van chroomstaal
  • Compleet met 6-vaks roestvaststalen scheidingsrekje en deksel.
  • Kan lucht- en waterdicht worden afgesloten
  • Deksel voorzien van siliconen afsluitrand
  • Garantie: 2 jaar met uitstekende voorwaarden en service

Wat is sous-vide koken?

Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/blog/informatie/sous-vide-koken/

Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuüm verpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad op relatief lage, constante en exacte temperatuur (ca 0,1 ºC) gedurende langere tijd wordt verwarmd. Door het voedsel beneden kookpunt te verwarmen gaart het langzaam maar zeker door en door terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, bewaard blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gaar en maximale smaak, en bovendien super simpel in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!

Vrienden verbluffen met perfect afgewerkt vlees?

De  Hendi crème brûlée brander - navulbaar is ideaal voor een optimale afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan! Met een temperatuur tot wel 1300ºC schroei je in een handomdraai je sous-vide bereide vlees product af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje (maillardreactie) zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel!

Productcode
900001
EAN
8711369225448
Merk
Hendi
Garantie
2 jaar
Soort product
Sous-vide waterovens
Volume / inhoud
20 liter
Vermogen
600 W
Timer
99 uur
Nauwkeurigheid
± 0.1 °C
Capaciteit
20 liter
Max. temperatuur
95 ºC
Afmeting buiten
540 x 335 x (H) 290mmmm
Afmetingen binnen
530 x 325 x (H) 200mmmm
Zoek alternatieven

Handleiding Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (Manual_225448_Sous_vide_system.pdf, 374 Kb) [Download]

Tekeningen 1 Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (225448_Rev__Batch_nr_201124_until_402796.pdf, 142 Kb) [Download]

Tekeningen 2 Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (225448_Rev1.1_Batch_nr_403053_and_up.pdf, 201 Kb) [Download]

Certificaat Hendi sous-vide machine GN1/1 (20 liter) (2015-09-17_225448-225264_P_LVD_EMC_ROHS_FOOD_335-1-2014_335-2-5-2008_62233-2008_000-3-2-2014_000-3-3, 103 Kb) [Download]

Geen beoordelingen gevonden

Winkel en adres
Werkuren
Telefoon
Voorraad
Capelle aan den IJssel
Showroom
Molenbaan 7, 2908LL Capelle aan den IJssel
09:00 - 17:00
+31853012306
Op voorraad
Nieuwveen
Monta Nieuwveen (Enkel pick-up)
Schoterhoek 2, 2441 LD, Nieuwveen
09:00 - 17:00
+31853012306
Beschikbaar indien besteld

Interessant voor jou

Product reviews

Geen beoordelingen gevonden

Interessant voor jou

  • Alternatieven