Professionele sous vide voor restaurants

De sous-vide kooktechniek stamt uit de jaren 70 en is sindsdien in veel keukens geïntroduceerd. De vele voordelen van sous-vide koken (ook wel vacuümkoken genoemd) worden nu door steeds meer restaurants ontdekt. Sous-vide koken staat ook wel bekend als roner , wat afkomstig is van het klassieke apparaat "Roner" ( hier zijn inmiddels veel moderne alternatieven voor ). Sindsdien zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van bereiding en apparatuur en spreekt men daarom vooral over sous-vide of vacuümkoken.

Dankzij het gemak en de consistente productbereiding is sous-vide een onmisbaar onderdeel van elk goed restaurant. Sous-vide is natuurlijk ook ideaal voor cateraars, bedrijfskantines, slagerijen en grootvolumekeukens.

Bel ons op 085-3012306 voor professioneel advies!

Sous-vide is ideaal voor restaurants en alle andere professionele catering

  • Herhaalbare kwaliteit - omdat het kookproces uiterst nauwkeurig is, is het resultaat iedere keer hetzelfde.
    Chefs zeggen wel eens: je bent zo goed als je vorige resultaat
  • Makkelijk te plannen - je bereidt een aantal porties zodat ze op elk gewenst moment klaar zijn om te serveren. Zo hoeft een biefstuk pas na 45 minuten op ongeveer 55ºC gebakken te worden voor een mooi bruin laagje.
  • Geweldige resultaten - een verfijnde smaak en textuur die met geen enkele andere methode bereikt kan worden
  • Maximale smaak - vacuümverpakking behoudt sappen, smaken en voedingsstoffen beter ( Bron: USDA )
  • Gelijkmatig gegaard - het voedsel wordt gelijkmatig gegaard, dus van buiten naar binnen

Sousvidekenner heeft een ruim assortiment professionele sous-vide-apparaten die ideaal zijn voor professionele omstandigheden en keukens met een groot volume.