Professionele sous-vide voor restaurants
De sous-vide kooktechniek stamt al uit de jaren '70 en heeft sindsdien haar intrede gedaan binnen vele keukens. De vele voordelen van sous-vide garen (ook wel vacuüm garen), worden nu ook door steeds meer restaurants ontdekt. Sous-vide koken staat ook wel bekend als roneren, dat komt van het klassieke apparaat "Roner" (hiervoor zijn inmiddels vele moderne alternatieven) Sindsdien zijn er vele ontwikkelingen geweest op het gebied van de bereiding en apparatuur en spreekt men dan ook voornamelijk over sous-vide of vacuümgaren.
Dankzij het gemak en de consistente product garing mag sous-vide dan ook niet ontbreken bij een goed restaurant. Sous-vide is natuurlijk ook ideaal voor cateraars (catering), bedrijfskantines, slagers en hoog-volume keukens.
Bel ons op 085-3012306 voor professioneel advies!
Sous-vide is ideaal voor restaurants en alle andere professionele horeca
- Herhaalbare kwaliteit - doordat het kookproces uitermate precies is zijn de resultaten iedere keer weer hetzelfde.
Chefs zeggen wel eens: je bent zo goed als je vorige resultaat - Eenvoudig te plannen - u bereidt een aantal porties voor zodat ze op ieder moment klaar zijn om af te serveren. Bijvoorbeeld, biefstuk hoeft na 45 minuten op circa 55ºC alleen nog even afgebakken te worden voor een mooi bruin laagje
- Geweldige resultaten - een verfijnde smaak en textuur die simpelweg met geen ander methode mogelijk is
- Maximale smaak - door de vacuüm verpakking blijven sappen, smaken en voedingsstoffen beter bewaard (Bron: USDA)
- Gelijkmatig gaar - het voedsel wordt gelijkmatig gekookt waardoor het van buiten naar binnen even gaar is
Sousvidekenner heeft een ruim assortiment professionele sous-vide machines die uitstekende geschikt zijn voor professionele omstandigheden en hoog-volume keukens.
FusionChef (HACCP gecertificeerd) voor de meest veeleisende restaurants!
Fusionchef staat voor geavanceerde, innovatie sous-vide apparatuur "Made in Germany", van de allerhoogste kwaliteit. Dankzij de bijzonder hoge kwaliteit in combinatie met snelle en vakkundige ondersteuning is FusionChef met recht een marktleider als het gaat om professionele sous vide kooktoestellen. Lees meer over FusionChef Sous-vide apparatuur.
De voordelen van Fusionchef
Bekijk ons volledige assortiment FusionChef Sous-vide machines.
- Eenvoudig voldoen aan HACCP met behulp van uitgebreide data registratie (Diamond serie)
- Temperatuur stabiliteit ±0,01 °C
- Hygiënische anti-vingerafdruk roestvaststaal behuizing
- 15 Voorgeprogrammeerde temperatuur geheugentoetsen (vis, vlees, groenten)
- Kerntemperatuur alarm (accoustisch en visueel)
- Efficiënte HACCP data opslag zodat u zorgeloos aan de certificering voldoet
- Eenvoudige automatische calibratie
- Gelijktijdige weergave van doel- en actuele temperatuur, kerntemperatuur en timers
- PC besturing en opname
- Bescherming van elektronica tegen schade door stoom- en condensvorming
- Garantie: 2 jaar met uitstekende voorwaarden en service