Recepten

Deze felgekleurde, sous-vide bereide gevulde eieren zorgen voor een verrassende twist tijdens je volgende diner of feestje....
Sous vide koken verandert een lamsbout in een boterzachte delicatesse. Door het gebruik van Indiase kruiden, waaronder Kebab Masala, krijgt het...
Deze sous vide wortels zijn prachtig geglaceerd met een zoete en pittige honing-harissa combinatie, en worden geserveerd met een frisse yoghurtsaus...
Sous vide pork belly with caramelized marinade Deze sous-vide varkensbuik wordt 24 uur langzaam gegaard, waardoor het vlees ongelooflijk mals...
Deze rijke en zijdezachte crème posset wordt langzaam sous vide gekookt voor een ultrasmijne textuur, gecombineerd met een verrukkelijke toffee...
Deze verfijnde gin & tonic tilt de klassieke cocktail naar een hoger niveau met een zelfgemaakte sous vide tonic siroop. Door de ingrediënten...
Deze sous vide zalm wordt op lage temperatuur gegaard voor een zachte, bijna smeltende textuur. Geserveerd met een romige wortel-kerrie-kokospuree,...
Dit elegante gerecht combineert malse sous vide garnalen met een levendige bietengazpacho en romige yoghurtparels. Het zachte sous vide proces...
Deze langzaam gegaarde varkensschouder is doordrenkt met bourbon en barbecuesaus, wat resulteert in rijke, rokerige smaken. Gecombineerd met...
Sous vide varkenspoot met koolsalade en abrikozenpuree Deze sous vide varkenspoot wordt langzaam gegaard voor ultieme malsheid en vervolgens...
Krokant sous vide melklam met pompoenravioli Dit gerecht combineert mals, langzaam gegaard melklam met de warmte van Ras el-Hanout en de zoetheid...
Perfect malse sous vide T-bone steak met rozemarijn en tijm Op zoek naar een restaurantwaardige T-bone steak die perfect gaar is van rand tot...

Gerelateerde producten