Sous-Vide "Asian Infused" Mojito

Een unieke draai aan de klassieke mojito, deze Aziatisch-geïnspireerde versie wordt gemaakt door rum sous-vide te infuseren met aromatisch citroengras, kaffir limoenblaadjes en verse munt. Het perfecte verfrissende drankje met een exotische smaak.

Bereidingstijd:
4 uur

Ingrediënten

  • 750 ml rum
  • 4 middelgrote stengels citroengras – licht gekneusd (gebruik een keukenhamer)
  • 4 kaffir limoenblaadjes
  • Schil van 1 limoen
  • Sap van 1 limoen
  • 3 middelgrote takjes verse muntblaadjes
  • Sodawater

Bereidingsmethode

  • Verwarm je sous vide waterbad voor op 57°C.
  • Plaats alle ingrediënten in een vacuümzak en sluit deze volledig af, waarbij je zoveel mogelijk lucht verwijdert.
  • Dompel de zak onder in het sous vide waterbad en kook het 4 uur lang.
  • Verwijder de zak uit het water en laat het volledig afkoelen. Het beste wanneer het gekoeld wordt geserveerd.
  • Tip: Sous vide "Asian Infused" Mojito
  • Giet 1½ oz van de geïnfuseerde rum over ijs en vul aan met sodawater.
  • Garneer met een paar takjes munt, een schijfje limoen en een steeltje citroengras.
  • Serveer en geniet ervan!
Naar hoofdpaginaVolgende artikel
  • Gerelateerde producten
  • Meest populair
 
 

 

Meer van dit rechtstreeks in je mailbox?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaand formulier! We houden je vervolgens op de hoogte van de laatste nieuwstjes, heerlijke recepten, handige tips & tricks en speciale aanbiedingen & kortingen. Wij mailen hooguit 1x per week.Beloofd!

* Verplicht.