Review schrijven

Sous vide kookboek (Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis)

39,99
36,02
Je bespaart: 3,97
Nog maar 1 op voorraad
Verzending & bezorging
Betaalmethoden



Voordelige, snelle bezorging

Gratis levering vanaf €49




Uitstekende service & volledige garantie

Vragen? Bel of e-mail ons!

Meer informatie

Het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op een lage temperatuur

Het sous vide kookboek belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken (sous vide), introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek. 

Een zeer uitgebreide omschijving van de achtergond en technieken van het sous vide koken, met veel aandacht voor hygiene.

Van vlees tot nagerecht, basis recepten en een hoofdstuk over het marineren onder druk, dit boek staat vol tips om gelijk aan de slag te kunnen met sous vide koken!

  • Nederlands 
  • Hardcover 
  • 9789048309085 
  • Druk: 1 
  • september 2013 
  • 256 pagina's
Productcode
910002
EAN
9789048309085
Merk
Boeken
Garantie
2 jaar
Soort product
Boeken
Zoek alternatieven
4.4/5
4.4 van 5
8 reviews
5 sterren
38%
4 sterren
63%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Marcelput55
4/5
Reactie
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Weinig recepten
Lekker gegaard
Sven Gruters
5/5
Reactie
Het sous vide kookboek begint eerst met het beschrijven van diverse kooktechnieken en waarom sous vide een ideale mix is van diverse kooktechnieken. Daarna wordt er ingegaan op de techniek van sous vide.
Recepten zijn makkelijk te maken als je in het bezit bent van een vacumeermachine en een sous vide apparaat. Deze machines moet je wel hebben om met dit boek uit de voeten te kunnen. Meeste recepten in het boek bestaan uit 3 of 4 verschillende bereidingen die op het bord komen. Deze worden niet allemaal bereid via de sous vide kooktechniek, waardoor ze gelijktijdig klaar kunnen zijn en daarmee de opmaak van het bord makkelijker wordt.
Er staan diverse vlees-, vis-, groenten- en fruitrecepten in het boek om uit te proberen.
opperjopper
5/5
Reactie
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Verrassend
Is een kado voor mijn schoonzoon. Is kok. Was er maar wat blij mee.
joost013
4/5
Reactie
Voor mij als eigenaar/kok van een restaurant een interessant naslagwerk over een nieuwe kooktechniek en een ware inspiratiebron
onbekend
5/5
Reactie
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering

Zeer uitgebreide beschrijving van de achtergrond en techniek, precies wat ik zocht. Verder vooral veel verschillende recepten.
maarten
4/5
Reactie
Een goed ovezicht van sous-vide cooking met zeer aantrekkelijke recepten. Ik vond wat tegenstrijdige informatie met eerdere publicaties die ik over dit thema las.
YpeM
4/5
Reactie
Als je dit boek koopt dan heb je een sous vide apparaat gekocht. Waarschijnlijk een instapmodel net als ik. Waarschijnlijk ben je ook een home cook met ambitie.

Dit boek helpt je simpel op weg om het andere, sous vide, koken onder de knie te krijgen. Net als ieder andere techniek is het gewoon oefenen en waarom niet met lekkere recepten ?
GeNi57
4/5
Reactie
Een uitstekend boek met fraaie illustraties, de theorie van Sous Vide koken wordt goed belicht in begrijpelijke taal.
Een verrassend recept was het asperge recept.
Winkel en adres
Werkuren
Telefoon
Voorraad
Capelle aan den IJssel
Showroom
Molenbaan 7, 2908LL Capelle aan den IJssel
09:00 - 17:00
+31853012306
Beschikbaar indien besteld
Nieuwveen
Monta Nieuwveen (Enkel pick-up)
Schoterhoek 2, 2441 LD, Nieuwveen
09:00 - 17:00
+31853012306
Op voorraad

Interessant voor jou

Product reviews
4.4/5
4.4 van 5
8 reviews
5 sterren
38%
4 sterren
63%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Marcelput55
4/5
Reactie
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Weinig recepten
Lekker gegaard
Sven Gruters
5/5
Reactie
Het sous vide kookboek begint eerst met het beschrijven van diverse kooktechnieken en waarom sous vide een ideale mix is van diverse kooktechnieken. Daarna wordt er ingegaan op de techniek van sous vide.
Recepten zijn makkelijk te maken als je in het bezit bent van een vacumeermachine en een sous vide apparaat. Deze machines moet je wel hebben om met dit boek uit de voeten te kunnen. Meeste recepten in het boek bestaan uit 3 of 4 verschillende bereidingen die op het bord komen. Deze worden niet allemaal bereid via de sous vide kooktechniek, waardoor ze gelijktijdig klaar kunnen zijn en daarmee de opmaak van het bord makkelijker wordt.
Er staan diverse vlees-, vis-, groenten- en fruitrecepten in het boek om uit te proberen.
opperjopper
5/5
Reactie
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering
Verrassend
Is een kado voor mijn schoonzoon. Is kok. Was er maar wat blij mee.
joost013
4/5
Reactie
Voor mij als eigenaar/kok van een restaurant een interessant naslagwerk over een nieuwe kooktechniek en een ware inspiratiebron
onbekend
5/5
Reactie
Goede recepten
Praktisch
Mooie foto's / uitvoering

Zeer uitgebreide beschrijving van de achtergrond en techniek, precies wat ik zocht. Verder vooral veel verschillende recepten.
maarten
4/5
Reactie
Een goed ovezicht van sous-vide cooking met zeer aantrekkelijke recepten. Ik vond wat tegenstrijdige informatie met eerdere publicaties die ik over dit thema las.
YpeM
4/5
Reactie
Als je dit boek koopt dan heb je een sous vide apparaat gekocht. Waarschijnlijk een instapmodel net als ik. Waarschijnlijk ben je ook een home cook met ambitie.

Dit boek helpt je simpel op weg om het andere, sous vide, koken onder de knie te krijgen. Net als ieder andere techniek is het gewoon oefenen en waarom niet met lekkere recepten ?
GeNi57
4/5
Reactie
Een uitstekend boek met fraaie illustraties, de theorie van Sous Vide koken wordt goed belicht in begrijpelijke taal.
Een verrassend recept was het asperge recept.

Interessant voor jou

  • Alternatieven