Moleculair koken – de technieken verklaard (Anne Cazor)

Uitverkocht
Rond 23 april in huis
Niet op voorraad
Verzending & bezorging
Betaalmethoden



Voordelige, snelle bezorging

Gratis levering vanaf €49




Uitstekende service & volledige garantie

Vragen? Bel of e-mail ons!

Meer informatie

Moleculair Koken: de technieken verklaard, de allernieuwste recepten

Voor elke culinaire techniek bevat dit boek een eenvoudige uitleg van het wetenschappelijke proces en toepassingen in de vorm van makkelijke, speelse en originele recepten. Met de culinaire technologie van dit boek kunnen alle lezers ook hun eigen recepten gaan verzinnen en realiseren. Met voorwoord van Jonnie Boer.

Auteur: Anne Cazor | ISBN: 9789073191686 | Pagina's: 158 | Verschijningsdatum: 1 januari 2010

Productcode
920078
EAN
9789073191686
Merk
Boeken
Garantie
2 jaar
Zoek alternatieven

Geen beoordelingen gevonden

Winkel en adres
Werkuren
Telefoon
Voorraad
Capelle aan den IJssel
Showroom
Molenbaan 7, 2908LL Capelle aan den IJssel
09:00 - 17:00
+31853012306
Niet op voorraad
Nieuwveen
Monta Nieuwveen (Enkel pick-up)
Schoterhoek 2, 2441 LD, Nieuwveen
09:00 - 17:00
+31853012306
Niet op voorraad

Interessant voor jou

Product reviews

Geen beoordelingen gevonden

Interessant voor jou