Tweedekans?
Dit product is geretourneerd dus de verpakking is open geweest en heeft (mogelijk) lichte gebruikssporen (bv kleine krasjes en minimale kalkaanslag) maar functioneert verder als nieuw.
Espressions DUO Sous Vide & Slowcooker EP4000
Waarom het vlees van de chef altijd zo heerlijk mals is..
Ontdek zelf het geheim van de topchefs: Vacumeer vlees, leg de vacuümzak in het voorverwarmde water in de Slowcooker en stel de timer in. Doordat het vlees in een afgesloten zak gaart, hebben factoren van buitenaf geen invloed. Wanneer het geluidsignaal klinkt is het vlees perfect mals en ongekend vol van smaak.
Bereid moeiteloos mals en sappig vlees met de Sous Vide instelling en traditionele stoofschotels en andere lekkernijen met de Slowcookerfunctie. De Espressions DUO Sous Vide & Slowcooker biedt namelijk beide functies in één apparaat.
Kenmerken Espressions DUO Sous Vide & Slowcooker EP4000
- Vermogen 550 Watt
- Inhoud: 5,5 liter
- Uitneembare binnenpan met anti-aanbaklaag
- Met RVS scheidingsrekje voor 4 vakken
- Eenvoudig te reinigen door gladde binnenkant
- Stomen op lage temperatuur tot 1°C nauwkeurig
- Elektronische temperatuurregeling van 40-90°C
- Instelbare timer tot 24 uur
- Gezonde, vetvrije gaarmethode voor optimaal behoud van vitaminen en voedingsstoffen.
- Aanbevolen accessoires:
Sous-vide bereiding
- Vacuüm verpakt garen tot op 1°C nauwkeurig
- Kook sappiger, smaakvoller en gezonder
- Geschikt voor vis, vlees, groenten, fruit en marinades
- Optimaal behoud van structuur, smaak en voedingsstoffen
- Temperatuurinstelling van 40°C tot 90°C
- €˜Keep Warm' stand
Slow Cooking
- Smaakvol, gezond en eenvoudig
- Langzaam garen voor een optimaal resultaat
- Bereid eenvoudig heerlijke gerechten, met meer tijd voor jezelf
- €˜Low', €˜High' en €˜Keep Warm' stand
Bekijk onze unboxing van de Espressions DUO Sous Vide & Slowcooker EP4000
Wat is sous-vide koken?
Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/blog/informatie/sous-vide-koken/
Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuüm verpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad op relatief lage, constante en exacte temperatuur (ca 0,1 ºC) gedurende langere tijd wordt verwarmd. Door het voedsel beneden kookpunt te verwarmen gaart het langzaam maar zeker door en door terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, bewaard blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gaar en maximale smaak, en bovendien super simpel in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!
Vrienden verbluffen met perfect afgewerkt vlees?
De Hendi crème brûlée brander - navulbaar is ideaal voor een optimale afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan! Met een temperatuur tot wel 1300ºC schroei je in een handomdraai je sous-vide bereide vlees product af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje (maillardreactie) zonder het vlees verder te garen. Snel, eenvoudig en professioneel!
Heeft u een vraag over de Espressions DUO Sous Vide & Slowcooker EP4000?
Handleiding Espressions DUO Sous Vide & Slowcooker EP4000 (Handleiding_001-EP4000_NL.pdf, 513 Kb) [Download]
Productsheet Espressions DUO Sous Vide & Slowcooker EP4000 (Productsheet_EP4000-Espressions-DUO.pdf, 270 Kb) [Download]