Ontworpen met chef-koks in gedachten door Robert Bronwasser. Deze Crème-Brûlée brander is een genot om te gebruiken dankzij het stijlvolle matzwarte design met groene accenten en de ergonomische greep. Ook geschikt voor het afwerken van vlees na bereiding met sous-vide!
De koksbrander wordt eenvoudig en veilig op de gasbus bevestigd en bedekt de hele bovenzijde van de gasbus. De vlam is makkelijk te starten dankzij de piëzo ontsteking, de grote gasknop maakt het mogelijk om eenvoudig de vlamgrootte en intensiteit aan te passen. Deze Crème-Brûlée brander kan onder elke hoek worden gebruikt, zelfs ondersteboven, zonder dat de vlam gaat flakkeren.
Inclusief 1 gasbus. Meer gasbussen bestel je eenvoudig via deze link.
Deze professionele brander is zeer geschikt voor sous-vide en wordt met een gasbus geleverd.
- De brander wordt eenvoudig en veilig op de gasbus bevestigd, is de gasbus leeg dan kan de brander gemakkelijk op een andere gasbus geplaatst worden.
- De vlam is makkelijk te starten dankzij de piëzo ontsteking en brandt helder blauw.
- Nieuwe gasbus nodig? Ook deze zijn bij ons verkrijgbaar: Hendi butaan gasbussen
Koksbranders zijn ideaal voor een professionele en veelzijdige afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan!
Met een temperatuur tot wel 1300ºC schroei je in een handomdraai je sous-vide bereide vlees product af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje (maillardreactie) zonder het vlees verder te garen. Bovendien kun je overal perfect bij en is de korst prachtig egaal. Snel, eenvoudig en professioneel! De brander ligt fijn en stevig in de hand en produceert een grote vlam die wel 15 cm ver reikt en een groot oppervlakte kan bestrijken. Ideaal voor grote stukken vlees en/of wanneer je veel producten moet afwerken.
EU-conformiteitsverklaring (_2020-03-26_198247_EU_P_GAS_521.pdf, 37 Kb) [Download]