Werk uw vlees af als een professional
Koksbranders zijn ideaal voor een professionele en veelzijdige afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan!
Let op: wordt geleverd zonder gasvulling. U kunt hier gasvullingen bestellen .
Met een temperatuur tot wel 1300ºC schroei je in een handomdraai je sous-vide bereide vlees product af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje (maillardreactie ) zonder het vlees verder te garen. Bovendien kun je overal perfect bij en is de korst prachtig egaal. Snel, eenvoudig en professioneel! De brander ligt fijn en stevig in de hand en produceert een grote vlam die wel 15 cm ver reikt en een groot oppervlak kan bestrijken. Ideaal voor grote stukken vlees en/of wanneer je veel producten moet afwerken. De rode knop voor de gasregeling heeft een ingebouwde ontsteker, draaibeveiliging en is nauwkeurig instelbaar.
Deze brander laat zich eenvoudig bijvullen met aanstekergasvullingen.
Video - Hendi crème brûlée brander in actie!
Bekijk hieronder hoe wij onze sous-vide picanha afwerken met deze Hendi brander.
VIDEO
Bediening van de Hendi crème brûlée brander
Druk de draaibeveiliging in
Draai de knop helemaal om (tegen de klok in)
Druk de knop in om te ontsteken
Draai de knop terug (met de klok mee) naar de gewenste vlamgrootte / temperatuur
Heeft u een vraag over de Hendi crème brûlée brander - navulbaar?
Certificaat (_2015-11-06_198209_P_GAS_521.pdf, 38 Kb) [Download ]