Werk uw vlees af als een professional
Koksbranders zijn ideaal voor een professionele en veelzijdige afwerking van vlees na sous-vide bereiding. Vergeet die koekenpan!
Bestel hier gasbussen (4 stuks) 227 G voor de FlameTastic koksbrander.
Met een temperatuur tot wel 1300ºC schroei je in een handomdraai je sous-vide bereide vlees product af en krijg je een prachtig flinterdun krokant bruin laagje (maillardreactie) zonder het vlees verder te garen. Bovendien kun je overal perfect bij en is de korst prachtig egaal. Snel, eenvoudig en professioneel! De brander ligt fijn en stevig in de hand en produceert een grote vlam die wel 15 cm ver reikt en een groot oppervlakte kan bestrijken. Ideaal voor grote stukken vlees en/of wanneer je veel producten moet afwerken. De rode knop voor de gasregeling heeft een ingebouwde ontsteker, draaibeveiliging en is nauwkeurig instelbaar.
Video - koksbrander in actie!
Bekijk hieronder hoe wij onze sous-vide picanha afwerken met de Hendi koksbrander. De Brightspark Deluxe FlameTastic heeft een n³g grotere en hetere vlam zodat u sneller kunt werken.
Bediening van de Koksbrander DeLuxe FlameTastic
- Druk de draaibeveiliging in
- Draai de knop helemaal op (tegen de klok in)
- Druk de knop in om te ontsteken
- Draai de knop terug (met de klok mee) naar de gewenste vlamgrootte / temperatuur
Heeft u een vraag over de Koksbrander DeLuxe FlameTastic?