Veelzijdige Caso VC 100 vacuümmachine met marinade kamer en slang
De Caso VC 100 vacumeermachine verwijderd 90% van de lucht (vacumeren) uit uw folie of zak en sealt deze vervolgens luchtdicht. Hierdoor blijven alle smaken en geuren van de ingrediënten bewaard. Bovendien blijft uw voedsel tot 8 keer langer vers zonder conserveringsmiddelen, en past dus uitstekend bij een gezonde levensstijl.
Let op: deze vacuümmachine is alleen geschikt voor vacuümzakken met relief en vacuümfolie met relief
De Intuïtieve touch bediening van de Caso VC 100 vacuümmachine maakt het mogelijk om afzonderlijk te vacumeren en te sealen, of beide in volautomatische cyclus. Het deksel drukt u aan tot u aan beide zijden een klik hoort. U kunt nu de deksel loslaten en het automatische vacumeerprogramma starten. Wel zo makkelijk!
Ideaal voor vacumeren van gemarineerde producten
De uitneembare vacuümkamer beschermt tegen het onbedoelde opzuigen van vocht in de pomp waardoor deze kan beschadigen; daardoor is deze machine ideaal voor vochtige producten of producten met marinade en vocht in de zak. Let op: teveel vocht kan alsnog de machine beschadigen. Vries het product met vacuümzak en al daarom altijd eerst even kort in voordat u gaat vacumeren.
Geschikt voor vacuümdozen en wijnstoppers
Deze veelzijdige vacuümmachine wordt bovendien geleverd met een slang die u op de speciale aansluiting op de bovenkant kunt aansluiten Hiermee is het mogelijk om bepaalde accessoires te gebruiken zoals vacuümbewaardozen en vacuüm flesstoppen.
Kenmerken van de Caso VC 100 vacuümmachine
- Vol automatisch vacuüm systeem voor het vacuüm trekken van etenswaren
- Opbrengst pomp (atmosferisch): 12 liter per minuut
- Natuurlijke bewaring - zonder conserveringsmiddelen
- Ideaal voor vlees, vis, groenten en fruit
- Max. 30 cm spoelrol voor iedere lengte folie
- Verwijderbare vacuümkamer
- Vacuum regeling met stopknop, perfect voor delicate producten
- Elektronische temperatuur controle van de lasnaad
- Uit te breiden met universele deksel voor vacuumdozen
- Inclusief 10 professionele vacuum zakjes
- Inclusief vacuum slang voor gebruik van vacuum accessoires, bv vacuumdoos en wijnstoppers.
- Vermogen: 120 watt
- Spanning: 230 V, 50 Hz (CE, GS)
- Garantie: 2 jaar
- Aanbevolen accessoires:
Wat is sous-vide koken?
Lees hier ons uitgebreide artikel: https://www.sousvidekenner.nl/blog/informatie/sous-vide-koken/
Sous-vide (Frans voor "onder vacuüm") houdt in dat vacuüm verpakt voedsel door middel van stoom of in een waterbad op relatief lage, constante en exacte temperatuur (ca 0,1 ºC) gedurende langere tijd wordt verwarmd. Door het voedsel beneden kookpunt te verwarmen gaart het langzaam maar zeker door en door terwijl bijvoorbeeld vlees perfect mals blijft en alle sappen, en dus smaken, bewaard blijven. Kortom, altijd gelijkmatig gaar en maximale smaak, en bovendien super simpel in gebruik. Sous-vide is echt voor iedereen!
Datasheet Caso VC 100 vacuummachine (4038437013801_Caso_1380_datasheet.pdf, 238 Kb) [Download]
Handleiding Caso VC 100 vacuummachine (4038437013801_Caso_1380_handleiding.pdf, 754 Kb) [Download]